SPONA

SPONA je systém pre správu ubytovacích zariadení zameraných na verejnú správu. Ide o aplikačné riešenie, ktoré pomáha spravovať podnikové aktíva, zefektívňovať pracovné toky, sledovať inventár a plánovať preventívnu a prediktívnu údržbu.

Medzi kľúčové funkcie patrí vytváranie a správa ubytovania, sledovanie výkonnosti objektu a možnosť vytvárania vlastného obsahu. Funkcie plánovania zahŕňajú možnosť vytvárať vopred definované pracovné postupy plánovania, zachytiť podrobnosti o zákazníkoch a históriu transakcií. Funkcie zahŕňajú nástroje na sledovanie, riadenie a kontrolu pracovných príkazov a požiadaviek, inventár, pracovné plány, priradenie, monitorovanie stavu zariadenia a dodržiavanie predpisov.

Integrované nástroje na sledovanie, plánovanie a vytváranie prehľadov pre organizáciu. Riadenie údržby zariadení. Systém ponúka flexibilné možnosti nasadenia a kompatibilitu s prakticky akýmkoľvek zariadením.

K dispozícii je päť riešení, pričom každý modul ponúka ďalšie funkcie založené na predchádzajúcich vydaniach, ktoré umožňujú organizáciám pridávať funkcie pre organizačné potreby..

Viac informácií o projekte nájdete na stránke systemspona.sk.

 

Kontaktná osoba

Peter Vrábel
info@systemspona.sk

Znalosti

Publikované

01/07/2018